Portals

Ya queda menos.....

Bona tarda.

En primer lloc donar-vos la benvinguda a La Portals i felicitar-vos per haver aconseguit plaça. Aquesta segona edició ens ha sorprès la rapidesa amb la que heu omplert les places limitades que aquest any s'ha ampliat fins a 1.500.
Us recordem que La Portals 2011 farà homenatge a Melcior Mauri, commemorant el 20è aniversari del seu triomf absolut en la Vuelta Ciclista a España i al podi el van acompanyar Miguel Indurain i Marino Lejarreta.
Melcior Mauri ha estat un referent com a ciclista però també a nivell personal, i es per això que el 10 d'abril seran amb ell i amb nosaltres a La Portals vindrà Miguel Indurain, Marino Lejarreta, Josep Lluís Laguia, Josep Pesarrodona, Roberto Heras, Àngel Edo, Pepe Recio, Francesc Sala, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Israel Nuñez, Pepe del Ramo i altres que per agenda encara no ens han pogut confirmar, però estan fent tot el possible per ser-hi.
Les persones i entitats dels nostres pobles, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat estem ja preparant amb molta il·lusió l'organització de La Portals perquè tots us sentiu bé, gaudiu del nostre entorn i conegueu els nostres pobles i es per això que els nostres col·laboradors ens han demanat us fem arribar els avantatges que us adjuntem en el pdf, perquè des d'avui i durant els propers mesos tingueu l'oportunitat de venir i coneixe'ns.

Podeu consultar el vostre dorsal al web www.laportals.cat a la llista provisional d'inscrits. La setmana abans us enviarem un correu amb les indicacions per entrar a Collbató per recollir el dorsal, zona d'aparcament, etc.

Descarrega el pdf : BENEFICIS INSCRITS.pdf

Fins llavors, rebeu una abraçada.

La Portals

Comentarios