La Portals 2011, fotos.



La Portals de nou un èxit total

Mes de 1500 corredors han participat a la II edició de La Portals Israel Núñez ha estat el primer amb creuar la meta Mes de 1500 corredors han participat aquest diumenge en la segona edició de la Volta a Montserrat en BTT - LA PORTALS, que s' ha disputat amb sortida i arribada a Collbató, en una esplèndida quasi estiuenca matinal, recorrent 55,600 quilòmetres per la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada a la Muntanya, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat.




Encara que la proba no te caràcter competitiu, l' exprofessional Israel Núñez, guanyador de la Titan Desert de 2009 ha estat el primer amb creuar la meta. El gran ex corredor Melcior Mauri, ha estat homenatjat en aquesta edició de la proba que organitza el Club Esportiu Lataca, commemorant el 20e aniversari del seu triomf absolut en la Vuelta Ciclista a Espanya 1991.

A destacar la presencia del pilot motociclista Carles Checa i de grans excorredors ciclistes com el basc Marino Lejarreta, Josep Lluis Laguía, Miquel Angel Iglesias, José Recio, Francesc Sala, Angel Edo, Israel Núñez, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Pepe del Ramo, Carlos Hernández entre altres.





El dissabte abans de la proba, Marino Lejarreta amb Mauri, Laguia entre altres destacats participants varen visitar les Coves del Salnitre. Ja el mateix diumenge, l'entrega de dorsals va anar perfecte, sense aglomeracions. Abans de la pròpia Portals ha tingut lloc la Pedalada Solidaria amb un recorregut de 10 quilòmetres aproximadament al voltant de Collbató. Tots els participants han gaudit d' una botifarrada al finalitzar La Portals, mentre el nens i nenes del territori han entregat en prova d'agraïment als exprofessionals, un record fet a Collbató.



Llegada con Judit de fondo esperandome



Parezco un ciclista de verdad jajajaja


Casi lo fundo...


http://www.laportals.cat/multimedia2011.htm

Comentarios